VIDEO: Ulica progutala čoveka

Pedesetjednogodišnji muškarac doživeo je šok kada se, dok je čekao trolejbus na stanici, ulica ispod njega otvorila, a on upao u rupu duboku skoro šest metara.
Nesreća se dogodila u Jaroslavlu, 250 kilometara severoistočno od Moskve. Na snimku sa bezbednosnih kamera vidi se kako čovek dolazi na stanicu i u sledećem trenutku nestaje tlo ispod njegovih nogu. Policija i prolaznici su pomogli muškarcu da izađe.
 
Prebačen je u bolnicu, gde je konstatovano da nema nikakvih ozbiljnih povreda. Utvrđeno je da je uzrok urušavanja pločnika kanalizaciona cev koja je pukla, pa je tečnost odnela materijal.
 
Ruski putevi su poznati po lošem kvalitetu i čestim nesrećama. U februaru ove godine u Vladivostoku se otvorila rupa dubine 15 metara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti