Tužio majku jer mu je oduzela mobilni telefon

Jedan tinejdžer iz Andaluzije nedavno je tužio svoju majku zato to mu je oduzela mobilni telefon, tražeći preko svog advokata da ona bude osuđena na devet meseci zatvora zbog zlostavljanja.
Sud je ženu ipak oslobodio krivice, navodeći da je ona "radila samo ono što joj je i obaveza".
 
Petnaestogodišnji dečak je, poput brojnih svojih vršnjaka, dosta vremena svakodnevno provodio na mobilnom telefonu, zbog čega je i odbijao da uči.
 
Jedne večeri krajem februara, majka nikako nije mogla da ga ubedi da prestane da igra igricu na svom telefonu, iako je trebalo da uči za najavljeni važni test u školi, prenosi N1.
 
Majka mu je uzela telefon iz ruku, a posle fizičkog sukoba, kako pišu španski mediji, više nije htela da mu ga vrati. Van sebe od besa, tinejdžer se obratio sudu, optužujući majku za zlostavljanje. Advokat je zatražio devet meseci zatvora i plaćanje sudskih troškova.
 
Sud je, međutim, pre dva dana presudio da majka nije pogrešila, a sudija je pohvalio je njen postupak, navodeći da oduzimanje telefona deci dok uče jeste "pravo i obaveza svakog roditelja".
  • gari

    27.03.2017 01:36
    Kakva samo gnjida treba biti taj advokat klinca da bi prihvatio ovaj slučaj.
  • USA

    26.03.2017 14:25
    USA
    Da je ovo bilo u USA, garant bi je osudili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti