Dobila otkaz jer je detetu kupca otkrila istinu o Deda Mrazu

Prodavačica u Španiji koja je otpuštena jer je detetu kupca otkrila istinu o Deda Mrazu neće se vratiti na posao, odlučio je sud.
Dobila otkaz jer je detetu kupca otkrila istinu o Deda Mrazu
Foto: Pixabay
Sud u Santa Kruz de Tenerifeu odlučio je da je otkaz pomoćnici u prodavnici bio opravdan i time je odbio njenu žalbu na otkaz uručen uoči Božića 2015.  
 
Radeći u sektoru nakita i satova u robnoj kući "El Corte Ingles", ona je ocu i njegovoj sedmogodišnjoj ćerki sugerisala da odu u drugi deo kako bi majka mogla na miru da kupi božićne poklone. Devojčica je bila "izbezumljena" saznanjem da božićne poklone kupuju njeni roditelji koji su i sami ostali u čudu zbog izjave, piše u obrazloženju presude.  
 
I pre tog "incidenta" prodavačica se nekoliko puta ponašala neprimereno svojoj profesiji, rekle su sudije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti