Zaprosio pogrešnu ženu

Vojnik iskoristio jedini telefonski poziv da zaprosi svoju devojku, ali je pogrešio broj.
Vojnik iskoristio jedini telefonski poziv da zaprosi svoju devojku, ali je pogrešio broj.

Žena iz Velike Britanije greškom dobila poruku od vojnika iz Avganistana u kojoj je pita da se uda za njega, a onda alarmirala sve medije kako bi poruku preneli njegovoj "pravoj" dragoj.

Jedan britanski vojnik nazvao je iz Avganistana i zaprosio devojku ostavivši joj poruku u govornoj pošti...sve bi bilo savršeno da vojnik nije pogrešio broj i zaprosio pogrešnu ženu.

Mladi Britanac na službi u Avganistanu iskoristio je pravo na poziv u mesec dana kako bi svojoj trudnoj devojci rekao koliko mu nedostaje i postavio joj "ono" pitanje.

Nažalost, prosidbu je umesto devojke čula Dajana Pots (44), čiji je broj vojnik greškom okrenuo.

Dirnuta pričom mladića koji se javio iz mirovne misije nakon pogibije prijatelja i koji u minut i po dugoj poruci koju je ostavio Dajani, priča koliko mu znači "devojka Samanta", Potsova je kontaktirala "Dejli Mejl" kako bi "Samanti prenela poruku".

Britanski portal je objavio ovu priču u nadi da će je devojka vojnika pročitati, jer narednih mesec dana njen, sada već verenik, neće moći da telefonira.
  • maler

    29.01.2011 06:53
    crne slutnje - ne obistinile se
    "...jer narednih mesec dana njen, sada već verenik, neće moći da telefonira.." a mozda nece ni biti vise u prilici to da ucini, jer rat je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.