Jankovićeva u reklami za banku sperme

Lik srpske teniserke Jelene Janković, bez njenog znanja i odobrenja, našao se na razglednicama koje su doskora mogle da se kupe na kioscima mnogih švajcarskih gradova po ceni od dva franka.

Lik srpske teniserke Jelene Janković, bez njenog znanja i odobrenja, našao se na razglednicama koje su doskora mogle da se kupe na kioscima mnogih švajcarskih gradova po ceni od dva franka. Možda i ne bi bio toliki problem da nije reč o reklami za banku sperme, sa pozivom na nemačkom jeziku "Donatori, izvolite", a na kojoj Džej Džej ima napućena usta, što implicira nešto vrlo ružno i neprimereno.

Reč je o montaži njene fotografije sa jednog meča, gde je Jelena napravila specifičan izraz lica, što je izdavaču iz Nemačke, firmi "Modern tajms" izgledalo kao "dobra fora". Ipak, kada je skandal izbio u švajcarskim medijima, posebno u listu Blik, svi su brže bolje povukli ovu publikaciju iz prodaje, a potom počeli da se izvinjavaju i prave nevešti.

- Niko od nas nije znao da je na slici gospođica Janković. Izuzetno nam je žao zbog neprijatnosti koje smo joj stvorili i izvinjavamo se zbog greške - rekao je izvršni direktor "Modern tajmsa" Andreas Mamerov. Slično je postupio i lanac kioska Valora, na kojima su se prodavale ove "šaljive razglednice", čiji čelnici tvrde da svu odgovornost snosi nemački dobavljač. Razglednica je uklonjena i sa onlajn prodavnica, nepunih 24 časa po objavi teksta u Bliku.

Jelena Janković nije znala za ovu kartu, a njena majka Snežana nije želela da se izjašnjava o ovom slučaju.

  • Martin

    03.02.2011 07:28
    Meni je ovo jako smešno, ali mislii da JJ treba da ih tuži. Pametna je devojka, neka digne lovu, a može sigurno ... :) Biće to lagano dobijeni turnir...
  • @МШС, Sremac...

    02.02.2011 21:06
    Po vama srBkinje ne praktikuju oralni seks, ejakulaciju u usta i gutanje sperme?

    Vi to ne radite?

    Samo misionarska u plodnim danima isključivo u braku?

    Yeah right!
  • Lala

    02.02.2011 21:02
    gut, mljac, mmm...
    http://www.021.rs/Zivot/Ljubav-i-sex/Zene-srecnije-od-sperme.html

    Hahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.