"Seks štrajk" do formiranja vlade

Belgija još nema vladu, iako je od izbora prošlo već sedam meseci, i ukoliko je ne izabere do 17. februara postaće u tome svetski rekorder, piše danas britanski dnevnik "Tajms".

Belgija još nema vladu, iako je od izbora prošlo već sedam meseci, i ukoliko je ne izabere do 17. februara postaće u tome svetski rekorder, piše danas britanski dnevnik "Tajms".

List navodi da je socijalistička senatorka Marlen Temerman, koja je po struci ginekolog, pozvala supruge svih poslanika u parlamentu da uskrate svojim partnerima seks dok se oni ne dogovore o vladajućoj koaliciji.

"Tajms" podseća da su slični bojkoti bili i u Kolumbiji, Keniji i Kamerunu i prenosi odgovor demohrišćanske senatorke Katerine Fonk, koja je odbacila taj predlog. "Neću učestvovati u ovom štrajku: Posao političara nije da štrajkuju već, naprotiv, da uzbude naciju", rekla je Fonkova.

Belgija je nedavno oborila rekord Holandije kao evropske zemlje koja je najduže bila bez vlade, a ako kabinet ne bude formiran do 17. februara, oboriće i svetski rekord, napominje "Tajms".

  • Mita

    09.02.2011 12:58
    Nije problem
    Nije problem ako im supruge uskrate seks. Trebalo je apelovati na ljubavnice i prijateljice noći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti