Misice diskvalifikovane zbog igranja s dildom

Kandidatkinje koje se trenutno takmiče za izbor za Mis Češke izgleda da neće dobiti priliku da se takmiče za titulu najlepše zato što su se u javnosti igrale sa dildom.

Kandidatkinje koje se trenutno takmiče za izbor za Mis Češke izgleda da neće dobiti priliku da se takmiče za titulu najlepše zato što su se u javnosti igrale sa dildom.

Naime, jedna od takmičarki, Aneta Grabcova, je pre nekoliko večeri proslavljala 18. rođendan u jednom restoranu na koji je pozvala i ostale učesnice, a slavlje punoletstva se pretvorilo u razvrat i blud.

Devojke su se igrale s dildom, glumile masturbaciju, teturale i pozirale s lisicama, dok su ih ostali gosti posmatrali sa zgražavanjem. "Slavile smo moj 18. rođendan. Ne znam što drugo da kažem" rekla je slavljenica.

Organizatorka izbora za mis Češke je rekla kako još nisu odlučili o kazni, ali da će ovakvo ponašanje učesnica najverovatnije uticati na dalji tok takmičenja.

  • Andro

    05.03.2011 20:47
    ?!
    Kakve to ima veze?
  • Varljivo leto '11

    05.03.2011 20:04
    ...
    Zato volim Češku!!!
  • budala

    05.03.2011 19:59
    sram ih bilo...
    mislim na ove što su ih diskvalifikovali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti