Parama mame vernike u crkvu

Jedna crkva u američkoj državi Ohajo organizovaće drugu godinu zaredom nagradno izvlačenje vredno 1.000 dolara, kako bi privukla što veći broj vernika na uskršnju misu.
Jedna crkva u američkoj državi Ohajo organizovaće drugu godinu zaredom nagradno izvlačenje vredno 1.000 dolara, kako bi privukla što veći broj vernika na uskršnju misu.

Baptistička crkva iz Hamiltona dodeliće dve novčane nagrade vredne po 500 dolara. Sveštenik Rendi Mur rekao je da je zahvaljujući nagradnom izvlačenju prošle godine udvostručen broj vernika koji su prisustvovali uskršnjoj misi.

Uskrs se ove godine obeležava 24. aprila.
  • Scotch Bonnet

    24.03.2011 17:55
    Izumiranje
    Jos jedan dokaz da hriscanstvo polako i sigurno izumire kao i mnoge religije.
    A i treba, dosta se zla nacinilo u pod krstom i u ime boga za 2000 godina! Religija opstaje samo regijama gde je slaba skolovanost, nedostatak identiteta, (prim, eg "Сремац") i gde vladaju dzamahirijske kaste.
  • Richard Dawkins

    24.03.2011 09:50
    DA!
    Crkva, sekta,... razlike nema. Zaglupljuju čovečanstvo, izazivaju ratove, pljačkaju,... a sve na osnovu bajki za decu. Što više mozga to manje religije!
  • Сремац

    23.03.2011 20:05
    НИЈЕ ЦРКВА НЕГО СЕКТА
    Наслов јесте "бомбаст"али је БЕСМИСЛЕН,јер долази из Америке и не ради се о цркви већ о СЕКТИ и није свештеник Ренди Мур него САТАНИСТИЧКИ АГИТАТОР.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.