Otvoren gangsterski muzej

U hotelu "Tropikana" u Las Vegasu otvoren je muzej gangstera "Mob Ekspiriens" u kojem su izloženi predmeti koji su nekada pripadali najpoznatijim kriminalcima američkog podzemlja.
U hotelu "Tropikana" u Las Vegasu otvoren je muzej gangstera "Mob Ekspiriens" u kojem su izloženi predmeti koji su nekada pripadali najpoznatijim kriminalcima američkog podzemlja.

U hotelskom kazinu, koji je nekada bio centar okupljanja američkih gangstera, otvoren je muzej u kojem je prikazana velika kolekcija autentičnih predmeta, suvenira, fotografija i videozapisa organizovanog kriminala koji je nekada gospodario ulicama Las Vegasa. Otvaranju muzeja prisustvovao je glumac Džejms Kan, zvezda filma "Kum", glumac iz "Sopranosa" Frenk Vinsent, Miki Rurk, Siev Čiripa i Toni Siriko, a crvenim tepihom prošetale su Pamela Anderson i Rita Rudner. Otvaranju muzeja prisustvovale su i porodice nekadašnjih ozloglašenih kriminalaca.

Čelni ljudi muzeja istakli su da ne opravdavaju organizovani kriminal, već samo žele da mu pristupe iz pravog ugla. U ovom muzeju, kako kažu, posetioci će moći saznati više o organizovanom kriminalu koji je nekada vladao u Las Vegasu, o pranju novca i nasilju.

  • Хе, хе

    31.03.2011 09:32
    ''posetioci će moći saznati više o organizovanom kriminalu...''

    Не би било лоше и по неку забелешку... да се нађе...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva