VIDEO: O čemu su razgovarali blizanci?

Na YouTubeu se pojavio nastavak snimka rasprave blizanaca, ali ovog puta rasprava je dobila i svoj prevod.

Na YouTubeu se pojavio nastavak snimka rasprave blizanaca, ali ovog puta rasprava je dobila i svoj prevod.

Blizanci Fil i Bob raspravu u kuhinji započeli na temu iznenadnog kućnog ljubimca. Fil je bratu objašnjavao da pokušava da stane na koja se juče sakrila pod frižider, a Bob je tvrdio da je on juče ubio bubu. Podsetio je brata da im je mama rekla da ne smeju da gaze bube ako na nogama imaju samo jednu čarapu, kao što to Phil ima.

Kad su se već spomenule čarape, Filu je palo napamet da je za nestanak njegove čarape kriv brat blizanac koji je i pre imao praksu da ih baca u WC. Bob mu je rekao da on to nije učinio i da njegove čarape smrde.

  • :)

    01.04.2011 17:45
    Preslatki su!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva