FOTO: Procurele seksi fotografije nastavnice istorije

U britansku javnost procurile su toples fotografije Džoan Sali, 32-godišnje profesorke istorije umetnosti u jednoj od najuglednijih privatnih škola u zemlji, "Harrow".
U britansku javnost procurile su toples fotografije Džoan Sali, 32-godišnje profesorke istorije umetnosti u jednoj od najuglednijih privatnih škola u zemlji, "Harrow".

Neko od učenika pronašao je fotografije koje  je Salijeva, bivša Mis Severne Irske i model, napravila u sklopu umetničkog projekta. Prema saznanjima medija, fotografije su nemarno ostavljene na memorijskom stiku u školskoj laboratoriji, odakle su neverovatnom brzinom počele da cirkulišu mobilnim telefonima i mejlovima učenika, a videli su ih svi, od uprave do domara.

Na slikama se vidi kako seksipilna plavuša pozira samo u svetloplavim farmerkama, pred objektivom profesionalnog fotografa Fione Kortin, koja takođe radi u jednoj privatnoj školi. Uprava "Harrowa" stala je uz nastavnicu, rekavši da su glasine kako je nakon incidenta "napustila školu u suzama" plašeći se da više neće moći da predaje, potpuno neistinite.

"Džoan Sali je dugogodišnja i uspešna profesorka istorije umetnosti koja je u prošlosti radila kao model. Ove fotografije su ukradene bez pristanka fotografkinje koja je zadržala prava na njih. U toku je istraga", navela je u saopštenju uprava, koja je od učenika tražila da fotografije izbrišu i zapretila da će oni koji ih budu prosleđivali, biti suspendovani.
  • Opsa!

    02.04.2011 11:34
    E kad bi ovakvih bilo vise po skolama nikad ne bi strajkovali.A ovo kod nas,i uciteljice i nastavnice sve neke lopate Boze me prosti ))
  • Azazel

    02.04.2011 11:06
    Eh
    Od ovakve profesorice, slushao bih i Marksizam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.