Otvoren konkurs za najbolji posao na svetu

Švedski magazin "Amelia" objavio je konkurs za radno mesto ocenjivača kvaliteta usluge na plažama, na koji se već prijavilo više stotina zainteresovanih.

Švedski magazin "Amelia" objavio je konkurs za radno mesto ocenjivača kvaliteta usluge na plažama, na koji se već prijavilo više stotina zainteresovanih.

Uslovi koje aplikant mora ispunjavati su: da je u mogućnosti da putuje, da se izležava na ležaljkama, isprobava pića, uživa u masažama celog tijela i čita.

Kandidati moraju da znaju da plivaju, treba da budu voljni da rade prekovremeno (naprimer prilikom testiranja pića), i da budu u stanju da ne rade ništa veći deo vremena.

"Primili smo jako puno prijava", otkrila je urednica magazina Asa Lundegard. Stotine zainteresovanih iz raznih delova sveta prijavili su se za posao u samo nekoliko sati nakon objave oglasa.

Kako magazin "Amelia" nema dovoljno novinara koji bi mogli da idu na teren i izveštavatju o, recimo, plažama sa najboljom uslugom, odlučili su da angažuju osobu koja će putovati i za njih odrađivati taj posao, javio je Fox News.

Kako je oglas objavljen 1. aprila, mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali urednica Lundegard uverava sve da su sasvim ozbiljni u svom naumu.

Srećni dobitnik posla će morati da putuje četiri sedmice od Kostarike do Cape Towna i na dve još neodređene lokacije u Aziji, a neće mu sve biti zabava i igra, već će stalno moratida piše blog o stečenim iskustvima.

"Želimo da ta osoba sa našim čitaocima deli svoje impresije o dostupnosti plaža, o lakoći upoznavanja ljudi i drugim stvarima", objasnila je urednica magazina.

  • asdasd

    03.04.2011 18:44
    @T-Rex
    i plus ne moraju da pisu blogove :D
  • T-Rex

    03.04.2011 09:06
    Srpski poslanici :)
    Najbolji posao na svetu je definitivno posao srpskog poslanika!!! Postoje poslanici koji manje rade od ovih koji se izlazavaju na plazama, uzivaju vise nego oni na masazama, popiju vise pica u skupstini nego ovi na plazi. Uz sve to, poneki rade manje od 10 sati godisnje (bar 4-5 poslanika) a dobijaju svih 12 plata plus dnevnice!!!
  • Ekolog

    03.04.2011 07:29
    best job na svetu
    zar nije već proglašen za najbolji posao na svetu, onaj čuvar velikog koralnog grebena u Australiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.