Tetovira se za mir u svetu

Indijski biznismen na svom telu ima više od 300 istetoviranih zastava različitih zemalja. Njegova namera je da promoviše mir u svetu.
Indijski biznismen na svom telu ima više od 300 istetoviranih zastava različitih zemalja. Njegova namera je da promoviše mir u svetu.

Har Prakash na svom telu ima 305 istetoviranih zastava i 185 istetoviranih karti zemalja. Međutim, on ne planira da se zaustavi na tome, jer želi postaviti svetski rekord.

"Ljudi me zovu džoker, ludi čovek, ali to mi ne smeta", rekao je Har za britanski „Mirror“.

Har se bavi proizvodnjom autodelova u Nju Delhiju. S tetoviranjem je počeo 2009. godine, a planira ih dodati još kako bi bio upisan u knjigu svetskih rekorda.

"Moj san je da proputujem svet nekoliko puta. Želim da me deca svih zemalja sveta pitaju gde sam istetovirao njihovu zastavu, da je pronađu i da vide zastave drugih zemalja", dodao je Har.

Ovaj Indijac je vlasnik 22 svetska rekorda od kojih je i dostava pice iz Nju Delhija u San Francisko.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.