Najružniji šešir na prodaju

Šešir koji je princeza Beatrisa nosila na venčanju svog brata od strica, princa Vilijama i Kejt Midlton, biće prodat na aukciji u dobrotvorne svrhe.
Šešir koji je princeza Beatrisa nosila na venčanju svog brata od strica, princa Vilijama i Kejt Midlton, biće prodat na aukciji u dobrotvorne svrhe.

Šešir, koji je proglašen za najveći modni promašaj godine, Beatrisa namerava da proda preko sajta eBay, a sav prihod od prodaje namenjen je humanitranim svrhama

Ovu neobičnu kreaciju, za koju su rekli da liči na ogromnu perecu sa daskom za WC šolju, kreirao je britanski dizajner Filip Trejsije koji je uradio šešire i za Viktoriju Bekam i Beatrisinu sestru Judžiniju.

Šešir je čak dobio i svoju Facebook stranicu koja od venčanja, koje je bilo 29. aprila, do danas, ima već 136.000 fanova.

Bez obzira na loše kritike, Beatrisa kaže da je njen šešir bio savršen za tu svečanu priliku, ali je bilo malo teško izaći sa njim na glavi iz automobila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva