Ljajić: Mladić u Hagu ili ostavka

Šef Akcionog tima za saradnju sa Hagom, Rasim Ljajić, kaže da će podneti ostavku na tu funkciju ako do 31. decembra Ratko Mladić ne bude uhapšen. "Daću ostavku na mesto koordinatora Akcionog tima ukoliko do 31. decembra Ratko Mladić ne bude uhapšen i izručen Tribunalu u Hagu", najavio je Ljajić za "Blic".

U slučaju da Mladić ne bude izručen do kraja godine Tribunalu, kao što je to rekao i tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević, bila bi to, kako objašnjava Ljajić, "njegova pogrešna procena zbog koje bi morao da snosi konsekvence".

Upitan na čemu bazira uverenje da će Mladić biti uhapšen do kraja godine, Ljajić je odgovorio: "Ono se zasniva na saznanju o aktivnostima koje se sprovode na hapšenju Mladića, koordinaciji službi i celokupnom radu. Na tome se bazira naš optimizam".

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.