Dete na čas donelo tatin štek kokaina

Desetogodišnjakinja je na čas "pokaži i objasni" u školi ponela tatin "štek" droge.
Desetogodišnjakinja je na čas "pokaži i objasni" u školi ponela tatin "štek" droge.

Neimenovana devojčica iz Njuhejvena u istočnom Saseksu na čas na kom deca donose stvari iz kuće i pričaju o njima je ponela kesicu "Haribo" bombona u koju je njen otac sakrio kokain.

Ona je drugovima počela da objašnjava kako u pakovanju "postoji i kesica dodatnog šećera", a nastavnica se zaprepastila kada je shvatila da dete pokazuje kokain. Oduzela je devojčici kesu i pozvala policiju.

Policajci su napravili raciju u njenoj kući vrednoj 200.000 funti, i kod njenog oca (31) pronašli sto pakovanja kokaina.

Ovaj neobični slučaj izazvao je ogromnu pažnju javnosti, a roditelji školske dece su užasnuti.

"Dete učimo da ne uzima slatkiše od stranaca, ali kako da mu objasnimo da očigledno ne bi trebalo ni od školskih drugova da uzima bombone", bila je revoltirana jedna majka.

Otac devojčice je uhapšen i optužen za dilovanje droge, prenosi Mondo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.