Pink prihvatio suugestije RRA

Radio-televizija Pink saopštila je danas da je prihvatila sugestije Republičke radiodifuzne agencije (RRA) i pomerila u kasniji večernji termin emitovanje rijaliti emisije "Trenutak istine".

Kako se navodi, nakon razgovora sa predsednikom saveta RRA vladikom Porfirijem i zamenikom predsednika Goranom Karadžićem, Pink je uvažio preporuke RRA i osim pomeranja termina, "Trenutak istine" neće biti repriziran u prepodnevnim terminima.
U "Trenutku istine" voditeljke Tatjane Vojtehovski u kome učesnici odgovaraju na pitanja o svom privatnom životu uz kontrolu detektora laži, emitovanom 7. oktobra, učesnica Julka M. je između ostalog izjavila da ju je otac seksualno zlostavljao od njene 11. godine i da je osetila olakšnje kada je ubijen.

RTV Pink je najavila da će se povodom tog izdanja "Trenutka istine" izjasniti na osnovu "naloga RRA po predstavci od strane grupe građana u vezi sa sadržajem programa emitera u predviđenom roku, kako je javnost već obaveštena".

"Do odluke RRA o pomenutoj emisiji na osnovu izjašnjenja RTV Pink, emiter se neće oglašavati u javnosti na temu predmetne emisije", najavili su iz Pinka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.