Dobio na lotou i dao otkaz

Nakon što je na lotou osvojio milion funti, Britanac Glen Kristi je ostvario ono o čemu mnogi maštaju - pozvao je svog šefa i demonstrativno dao otkaz.
Nakon što je na lotou osvojio milion funti, Britanac Glen Kristi je ostvario ono o čemu mnogi maštaju - pozvao je svog šefa i demonstrativno dao otkaz.

"Možeš da nabiješ svoj posao u d...!", uzviknuo je svom šefu tridesetosmogodišnjak koji je osvojio vrednu nagradu na lutriji. Prošle nedelje, pre odlaska na posao, on je otkrio da je postao bogatiji za neverovatnih milion funti, pa je umesto zamenjivanja pokvarenih vodovodnih cevi, odlučio da pozove šefa i da otkaz.

"Nakon što sam saznao da sam dobio novac na lutriji, pozvao sam šefa da ga obavestim da dajem otkaz, vratio sam službeni automobil i otišao da slavim.", oduševljeno je rekao Kristi, koji je dodao da je narednog ponedeljka ipak nazvao jednog od bivših kolega i pitao da li je šef ljut na njega, ali šef je u svemu video smešnu stranu i nije se naljutio. Dobitnik vredne novčane nagrade izjavio je da će prvo da otplati sve dugove, a zatim će sa suprugom da odluči čime želi da se bavi u životu.
  • Beowolf

    20.06.2011 04:19
    ...
    Srpski san!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.