VIDEO: Ljubav psa i majmuna

Neobično prijateljstvo psa i majmuna je inpirisalo i jednu knjižaru koja je napravila slikovnicu o Sariju i Roskou, dvojici tako različitih prijatelja.

Neobično prijateljstvo psa i majmuna je inpirisalo i jednu knjižaru koja je napravila slikovnicu o Sariju i Roskou, dvojici tako različitih prijatelja.

Na jednoj fotografiji tvrdoglavi Rosko odbija da jede banane koje mu nudi njegov prijatelj, dok na drugoj Sarija u prsluku bdije nad Roskom dok on pliva. Na nekim fotografijama ove dve životinje ostavljaju utisak kao da su na odmoru - da šetaju, poziraju...

Bhagavan Antle, osnivač rezervata kaže da su se životinje sprijateljile čim su se videle - bila je to ljubav na prvi pogled!

"Psi se obično boje primata, ali ovde to nije bio slučaj. Kada smo psa primili u rezervat, pokušali smo da nađemo vlasnika, ali niko se nije javio, tako da je Rosako sada naš stalni stanar, a i Sarija je presrećan sa njim."

  • Tanja

    26.06.2011 15:41
    Eto... zivotinje treba da nas nauce da prihvatanje razlicitosti moze doneti prijateljstvo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.