Đokovićevoj pudli zabranjen ulaz na Vimbldon

Novak Đoković teško je podneo odbijanje britanskih vlasti da ne dozvole njegovoj pudli da ga bodri sa tribina u Vimbldonu, pišu britanski mediji.
Novak Đoković teško je podneo odbijanje britanskih vlasti da ne dozvole njegovoj pudli da ga bodri sa tribina u Vimbldonu, pišu britanski mediji. Najbolji srpski teniser obratio se najvišim instancama kako bi snežnobeli Pjer barem druge nedelje mogao da prati mečeve svog gazde.

Međutim, po svemu sudeći, rigidni tradicionalisti sa Vimbldona neće dozvoliti Pjeru da uživa u jagodama sa šlagom u svečanoj loži najprestižnijeg evropskog gren-slema. Đoković izgleda veoma voli svoju pudlu, jer se sa njim slikao za naslovnu stranu italijanskog "Voga" a pas ima i svoj nalog na Tviteru.

Pjer "ne silazi" sa Tvitera, a nedavno je preko ove društvene mreže diskutovao i sa terijerom Endija Mareja, koji mu je dobar prijatelj. Od 17. juna, kada je Pjer napravio nalog, "tvitovao" je 20 puta, između ostalog  iskazavši zadovoljstvo svojim (pasjim) životom rečenicama poput: "Biti Pjer je najlepše na svetu! Av!".

Prvi reket Srbije je čak viđen u jednom pariskom restoranu kako hrani Pjera rezancima dok ovaj sedi zavaljen u jastuke.

  • Lehel

    27.06.2011 20:29
    Pudlica u ruci jednog muškarca je jaaako gej, kako god okrenuli...

    A o ovom glupom snobizmu neću ni da pričam.
  • Andro

    27.06.2011 20:13
    ???
    Ne razumem baš - nisu dozvolili psu da radi ...ŠTA?
  • Radenko

    27.06.2011 14:38
    Prvo bih rekao da je ovaj pas vise Novakove devojke ljubimac , drugo toliko ste zavidni na njegov uspeh i lovu ovo je neverovatno , pa ovakvih milionera , glumaca , homoseksualaca politicara kao Djokovici sa pudlicama po Evropi na hiljade hocete u Evropu hahaaaaa NIKAD NIKAD PEVISE PRIMITIVNI !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti