FOTO: Ruske fudbalerke igraju u bikiniju

Ruska ženska fudbalska ekipa se nada da će igrajući utakmicu u bikinijima na svoj stadion privući publiku i skupiti novac, a usput se i dodatno promovisati.
Ruska ženska fudbalska ekipa se nada da će igrajući utakmicu u bikinijima na svoj stadion privući publiku i skupiti novac, a usput se i dodatno promovisati.

Članice kluba FC Rosijanka iz ruskog grada Krasnoarmejska u blizini Moskve, već su promovisale utakmicu koju će odigrati noseći bikinije.

"Mi smo najbolji ženski tim u Rusiji. Osvojile smo nekoliko prvenstava, čak smo našu zemlju predstavljale u UEFA-inoj Ligi prvaka. Uprkos tome, malo je ljudi čulo za nas, a na stadionu nema mnogo publike. Odlučile smo da privučemo fanove igranjem utakmice u bikinijima. Nadamo se da će se povećati prodaja karata. Mislimo da je ovo dobra ideja, naše igračice su lepe i odlučne da pobede", izjavila je Tatjana Egorova, trener FC Rosijanka.

 

 

  • Sudija

    02.07.2011 16:12
    Dajte nam više slika!
    Alo! Ama dajte nam više slika!
    Hoćemo da detaljnije pogledamo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti