Singapur dobio super-drveće

Singapur je dobio veštačko super-drveće. Džinovska stabla od 50 metara krasiće centar Singapura i biće jedna od najvećih turističkih atrakcija na svetu.
Singapur je dobio veštačko super-drveće. Džinovska stabla od 50 metara krasiće centar Singapura i biće jedna od najvećih turističkih atrakcija na svetu.

Građevine teške nekoliko stotine tona biće osnov za život pravih biljki. Drveće još nije gotovo, jer tek treba da dobije krošnju tešku od 20 do 85 tona i čeličnu "koru". Na svako će biti postavljene solarne ploče, koje će skupljati energiju za osvetljavanje celog parka.

Na kraju će unutar ovog drveća biti zasađene prave biljke sa svih krajeva sveta. Posetioci će između drveća moći da hodaju stazama koje će se nalaziti na visini od 22 metra. (Muškimagazin.com)

  • ns

    04.07.2011 05:54
    mene moje varoši odavno žao, da se vrati nema šanse, ja da se ubijem nema šanse, tako da mi sve miriše ovaj singapur!
  • novosadjanka

    04.07.2011 00:10
    Ma...
    Sve je to prelepo dragi moji,ali koga interesuje Singapur i sta je dobio, Ja znam da su nasa drveca posekli,unitili mi moju svetinju...moj grad i sada Vi nama sta je dobio ...ovaj i onaj,ne mazite nam oci... Hocu moj grad da mi vratite, nasoj deci mladost, radost, osmeh nam vratite na lica sigurnost i udobnost na koju smo navikli....alo gde sve ovo vodi...pogledaj temu ispod...ko i koliko ih ceka ...sa smestajem i posebnim tretmanom ....da bi dobili ONO sto sam ja od mog askurdjela nasledilaaa.

    Ma sta mi sve vredi pricati, kad te retko ko cuje...razumeee ;(

    Izvinite me zao me je 'sebe' i moje varosi !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.