VIDEO: Žele da postanu najseksi navijačice

Najpoznatija navijačica na svetu, Paragvajka Larisa Rikuelme, dobila je opasnu konkurenciju. Dve seksi Peruanke odlučile su da pokažu svoje bujne grudi na stadionu, ali i na druženju s navijačima.
Najpoznatija navijačica na svetu, Paragvajka Larisa Rikuelme, dobila je opasnu konkurenciju. Dve seksi Peruanke odlučile su da pokažu svoje bujne grudi na stadionu, ali i na druženju s navijačima.

Prsate lepotice Irina Grandez i Dejsi Araujo, koje su bodrile reprezentaciju Perua na Kopa Americi, odlučne su u tome da postanu slavne kao i Paragvajka Larisa Rikuelme, neslužbeno najseksi navijačica sveta.

Na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi niko nije mogao skinuti pogled s Larisinih grudi u kojem se nalazio mobilni. Mnogi su muškarci tada maštali o tome da se na samo nekoliko sekundi pretvore u tu srećnu Nokiju.

Ovih dana isto su pokušale dve Peruanke tokom prve utakmice svoje reprezentacije na Kopa Amerike protiv Urugvaja i, treba li reći, izazvale su totalnu pometnju.

Irina i Dejsi odlučile su čak otići korak dalje od Larise, pa su navijače i gledaoce počastile pogledom na grudi i zadnjice.

  • Tiberius

    06.07.2011 22:36
    ma ajte molim vas, u ns ih je vecina lepsa od ovih jeftinih spodoba
  • Хм

    06.07.2011 18:06
    Па сике се виде, скривене су брадавице... А и лепе ове беле тангице...
  • рфкнс

    06.07.2011 16:39
    Е јесте неки кад најлепше затамнисте... Па није сиса никаква порнографија па да је сакривате :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.