Pronađena nakon 41 godine

Nakon porodične svađe daleke 1970. godine, Lula Kora Hud nestala je bez traga.

Nakon porodične svađe daleke 1970. godine, Lula Kora Hud nestala je bez traga.

Deset godina kasnije pronađeni su ostaci tela, za koje se verovalo da pripadaju nestaloj. Kako u to vreme nije postojala DNK analiza porodica je sahranila Lulu.

2009. porodica je ipak naložila DNK analizu a rezultat je pokazao da osoba koju su sahranili nije Lula Kora, nakon čega je ponovo otvorena istraga.

Veliko iznenađenje desilo se tačno 41 godinu nakon nestanka, kada je policija javila porodici da je pronašla Lulu živu i zdravu, javili su lokalni mediji. Njena ćerka je nedavno od privatnog detektiva dobila vesta da je Lulu locirao u Džeksonvilu na Floridi, a sada ostaje da se utvrdi gde je provela poslednjih 40 godina pošto je patila od mentalnog poremećaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti