Otvorena škola za sponzoruše

Jedina lekcija u Centru za edukaciju žena u Pekingu je: Kako se udati sa milionera.
Jedina lekcija u Centru za edukaciju žena u Pekingu je: Kako se udati sa milionera. Naime, polaznice centra za 30 sati nastave koju moraju platiti oko 3.080 dolara jedino moraju savladati kako naći bogatog muža.

Da bi opravdale to što su uložile novac u "školovanje" ove žene moraju naučiti da se što bolje našminkaju, a predavači ih uče i tome kako će po izrazu lica, odnosno po gestikulaciji prepoznati da li se ispred njih nalazi prevarant ili čovek koji je zaista njihova prava meta-milioner. Škola takođe nudi i edukaciju o različitim vrstama čaja i njihovoj pripremi.

Udati se bogato primarni je cilj velikog broja Kineskinja, piše "Beijing Today". Od avgusta prošle godine "škola za sponzoruše" je privukla veliki broj devojaka, a već ju je završilo 2.800 polaznica. Prema pisanju Rojtersa Kina ima 189 milijardera, a bliži se i broju od milion milionera.

Da škola dobro prenosi znanje na svoje učenice dokazuje i podatak da je u poslednje vreme spojila 30 parova koji su se već venčali, a ostale devojke se nadaju da će ubrzo naći svog bogatog muža.

  • dobra dobra

    18.07.2011 05:49
    Čudi me kako se kinezi nisu dosetili,da u osnovane političke stranke postave sestre da rade kao svodnice i organizatorke poslovne pratnje kao u jednoj našoj političkoj stranci,gde sestra uvaženog člana a i tatina kći lepo zarađuje i koristi sigurne glasove da popuni svoj i porodični buđet...ko je prepoznaće kao i oni koji su korisnici toga servisa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.