Pansion u zatvoru 30 dolara

Vlasti okruga Kol u američkoj državi Misuri ponudili su pun pansion u okružnom zatvoru Džeferson Sitija po ceni od 30 dolara.

Vlasti okruga Kol u američkoj državi Misuri ponudili su pun pansion u okružnom zatvoru Džeferson Sitija po ceni od 30 dolara. Vlasti ovog okruga došli su na ovu ideju, jer su želeli da ispitaju uslove u zatvoru pre nego što u njega budu smešteni zatvorenici.

Prijavilo se čak 170 ljudi, među kojima su bili i advokati, novinari, ali i jedan bračni par koji je u njemu odlučio da proslavi svoju prvu godišnjicu.
- Oni su ovde mogli da iskuse kako je biti iza rešetaka, a da zbog toga ne dobiju kazneni dosije. Ipak, shvatili su da je to iskustvo koje ne žele ponoviti- rekao je okružni šerif Greg Vajt.

Gosti su imali pun zatvorski tretman, morali su predati svoje lične stvari, dati otiske prstiju i fotografisati se.

Bob Votson, novinar mesnog lista "Tribjun", napisao je da je najveći problem u zatvoru nemogućnost izbora.

- Krevet je čeličan s tankim madracem, a u ćeliji zatvorenicima iznad glave celu noć treperi sijalica od 40 vati- požalio se on. Na kraju boravka gosti su za uspomenu dobili svoju zatvorsku fotografiju i majicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.