Tabalete protiv homoseksualnosti u prodaji

Tablete "Gay away", koje navodno menjaju seksualnu orijentaciju, izazvale su pravi bum, ali i zgražavanje u svetu.
Tablete "Gay away", koje navodno menjaju seksualnu orijentaciju, izazvale su pravi bum, ali i zgražavanje u svetu.

Proizvođači pilule koja leči žudnju i sklonost ka istom polu deluju veoma brzo. To se pre svega vidi po tome što "pacijent" više nema potrebu za, kako je proizvođač naglasio na ambalaži, "neprimerenim ponašanjem".

Proizvođač posebno upozorava da se original prepoznaje tako što ima ukus penisa. To krupnim slovima piše i na ambalaži. Ove pilulice za "vraćanje na pravi put" navodno sadrže čudotvorni protein antihomiotik, koji zavisnike od istog pola veoma brzo preobrati.

To se, tvrde upućeni, odmah primeti. Muškarci automatski počinju da jure za suknjama, jednom rečju, polude za ženama. Terapija se uzima jednom nedeljno, a uspešnost je, navodno, 96 odsto. Isto važi i za lezbejke, koje posle ove čarobne pilulice odmah nasrću na muškarce. (Muškimagazin.com)

  • 31.07.2011 13:16
    ns
    Ta spada u bolest, a to sto sada strucnjaci pricaju drugacije, e to je zato sto i kod strucnjaka psihijatra,psihologa..je sve veci broj homoseksualaca i eto na takav nacin oni brane sebe i opravdavaju da nisu bolesni uglavu..
    a bolest je zicer, koji normalan muskarac bi ljubio drugoga muskarca ili koja bi normalna zena ljubila drugu zenu i"vodili ljubav",
  • Posmatrac

    31.07.2011 00:08
    Ljubav
    Ljubav je univerzalna kategorija i ka njoj treba da tezimo. Seksualnost je prvenstveno fizicko dozivljavanje i ispoljavanje ljubavi, a vrlo cesto se pretvara u puko animalno zadovoljavanje telesnih prohteva.
    U danasnjem agresivnom konformistickom i pasivnom reklamokonzumentskom svetu, tesko je dostici i odrzavati istinsku ljubav - pocev od samog sebe, zatim prema drugom ljudskom bicu, ljudskom rodu, svim zivim bicima, prirodi, kosmosu. Sa minimalnim mentalnim naporom veoma lako i trajno se usvajaju nametnuti stereotipi masovne konzumentske industrije. Do juce je to bila homofobija, a od sutra mozda i strejtfobija. LGBT populacija je dugo zivela pod pritiskom, ali nazalost i oni su prihvatili mentalne principe konformisticke strejt populacije.
    Ravnopravnost u kopulaciji i pri ispoljavanju seksualnosti, bez obzira na pojavni oblik i predznak, ne donosi nista novo. Jedino iz mraka i sa manje straha u javnost izlazi ono sto odavno postoji.
    Oba tabora, i strejt i homo, brane svoje stavove pozivajuci se na ljubav, a ne podnose jedni druge.
    Svima treba tableta za ljubav, a kopulacija je, ipak, sto bi rekao gospodin Kinsi (Kinsey), samo obicno nadrazivanje odredjenih receptora u cilju zadovoljenja trenutne zelje ili neke fantazije.
  • Scotch Bonnet

    30.07.2011 11:27
    Terapija
    Сремац ti si se kanda lecio kod deda Trive cim znas proceduru!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.