VIDEO: Tenkom na nepropisno parkirana kola

Gradonačelnik Vilnusa, glavnog grada Litvanije, bio je toliko iznerviran što se luksuzni automobili parkiraju na traci za bicikle, da je jedan mercedes pregazio tenkom.
Gradonačelnik Vilnusa, glavnog grada Litvanije, bio je toliko iznerviran što se luksuzni automobili parkiraju na traci za bicikle, da je jedan mercedes pregazio tenkom. Kako kaže gradonačelnik Asturas Zuokas, dozlogrdilo mu je što se bahati vozači ponašaju kao da su jedini u saobraćaju.

"Želeo sam da ukažem na to da, ukoliko neko ima automobil i puno para, ne znači da može da parkira bilo gde", napisao je Zuokas na svom Facebook profilu i priložio fotografiju i video-snimak na kome gazi mercedes.

Međutim, sve ovo je najverovatnije deo predizborne kampanje, jer je Zuokas napisao i da je vlasnik kola čestitao gradonačelniku na gaženju svog nepropisno parkiranog ljubimca. "Kada je vlasnik vozila izašao iz radnje, pozdravio se sa mnom i prilično je mirno prihvatio činjenicu da više nema automobil", tvrdi Zuokas.

  • perica

    03.08.2011 19:43
    ahaaaa
    sreca sto nasi gradonacelnici nemaju pristup ovkvim stvarima
  • dizelander

    03.08.2011 09:45
    Pauk?Sta je to?
    Gradonacelnik nije nista bolji od vlasnika pregazenog auta.Kakvi ruralni maniri...
  • Bezveze!

    02.08.2011 20:40
    A ja snimio Pavličića kako umoljava bizmismene ispred Gondole da se preparkiraju. Uozbiljio se i poslušali bi oni njega ali je muzika grmela pa ga nisu čuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.