Doživeo infarkt, stjuardesa mu ponudila sendvič

Zaposleni u aviokompaniji Rajaner nisu se baš najbolje snašli kada je tokom leta iz Engleske prema Švedskoj jedan putnik doživeo srčani udar.
Zaposleni u aviokompaniji Rajaner nisu se baš najbolje snašli kada je tokom leta iz Engleske prema Švedskoj jedan putnik doživeo srčani udar.

Per-Erik Džonson (63) je bio u avionu koji je leteo iz Engleske za Švedsku kada mu je iznenada pozlilo, nakon čega ga je pogodio infarkt, piše Dejli Mejl. Iako pravila Evropske unije nalažu da osoblje mora biti obučeno da pruži prvu pomoć, stjuardese Rajanera to nisu uradile, tvrdi Džonsonova pastorka Bili Eplton. "Rekli su da ima nizak krvni pritisak i dali mu sendvič i sok, a nisu zaboravili ponuđeno naplatiti", kazala je Eplton.

Međutim, Eplton se nije odustala. Svog očuha je protresla i nekoliko puta ga ošamarila tako da je ponovo počeo disati. Ona tvrdi da ih po sletanju aviona nisu čekala kola Hitne pomoći što je, takođe, deo procedure.

Međutim, Rajaner odbacuje ove tvrdnje i optužuje Eplton da je odbila bilo kakvu pomoć.

"Želimo da nam se Rajaner izvini", kazala je Eplton i dodala da porodica razmatra podizanje tužbe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti