VIDEO: Zbog šišmiša prizemljili avion

Paniku među putnicima jednog leta u Americi izazvao je slepi miš, a pilot je bio primoran da avion vrati nazad na aerodrom.
Paniku među putnicima jednog leta u Americi izazvao je slepi miš, a pilot je bio primoran da avion vrati nazad na aerodrom.

Slepi miš leteo je kroz avion "Delta ervejza" dok su putnici vrištali i mahali rukama i novinama pokušavajući da se odbrane na sve načine.

Mali slepi putnik izazvao je toliku pometnju da je pilot morao da vrati avion na aerodrom u Medisonu sa kog je uzleteo. Slepi miš je najzad savladan kada su putnici uspeli da ga uteraju u kabinu toaleta i tu ga zatvore.

 

 

 

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti