Neonacistima podvalili majice za "izlečenje"

Grupa Egzit podvalila je nemačkim neonacistima majice koje su posle prvog pranja ekstremistima ponudile stručnu pomoć da se maknu od neonaci scene.

Grupa Egzit podvalila je nemačkim neonacistima majice sa nacističkim simbolima koje su posle prvog pranja ekstremistima ponudile stručnu pomoć da se maknu od neonaci scene.

Neonacisti su na festivalu "Rok za Nemačku" u Geri kupili majice na kojima je bio natpis "hardkor pobunjenici", znak lobanje i nacionalistička zastava, ali je prilikom prvog pranja poruka dobila sasvim drugi smisao.

"Ako to može vaša majica, možete i vi. Pomoći ćemo vam da se sklonite od desničarskog ekstremizma", pisalo je na opranim majicama. Neonacistima je podvaljeno oko 250 majica.

Sve je organizovala grupa Egzit, koja pomaže ljudima da se odstrane od ekstremno desničarskih pokreta.

  • majstor za sve

    11.08.2011 23:47
    LIMUNOV SOK
    odlicna ideja, jos bolja akcija. zamislite gomilu ns naci metalaca (takvi su sada nacosi u ns, uglavnom) kojima njihova RAZOR 88 (ili ona nebulozna ANTI-ANTIFA) posle prvoga pranja postaje ANTIFA majica
  • Dresdner

    11.08.2011 09:49
    Ima ih svuda
    Drezden vazi za poznato mesto nacista...svaki dan vidjam bar jednog :-) To mu dodje vise kao neka moda neko kao neki desnicarski pokret.Ajd pozdrav odoh na arbeit :-)
  • Vana

    11.08.2011 09:48
    Pitanje
    Da li je neko od vas zaista pazljivo procitao tekst? Nije ovde u pitanju novosadski Exit, vec kao sto lepo pise u textu "Sve je organizovala grupa Egzit, koja pomaže ljudima da se odstrane od ekstremno desničarskih pokreta."
    Tako da.... ne brinite nece oni dolaziti kod nas... a i znaju da mi imamo nase neonaciste pa da ovde za njih nema mesta...
    Mozda da grad naruci ovakve majce i za ove nase, domace....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.