Parking satovi za prostitutke

Vlasti u Bonu odlučile su da uvedu posebne parking satove za prostitutke koje imaju dozvolu za rad na ulici i koje će ubuduće u njega morati da ubace šest evra, da bi nesmetano mogle da rade noćnu smenu.

Vlasti u Bonu odlučile su da uvedu posebne parking satove za prostitutke koje imaju dozvolu za rad na ulici i koje će ubuduće u njega morati da ubace šest evra, da bi nesmetano mogle da rade noćnu smenu.

Do sada su taksu plaćale samo prostitutke koje rade u javnim kućama, a sada je odlučeno da se ona, u manjem iznosu, uvede i za one koje rade na ulici. Licencu za rad na ulici ima 200 prostitutki, a prema proračunu poreznika, one će gradski budžet dopuniti sa 200 hiljada evra na godišnjem nivou.

Prema ranijoj odluci gradskih vlasti, prostitutkama je dozvoljen rad samo u jednoj ulici, u kojoj su sada postavljeni parking satovi. Kada uveče dođu na posao, prostitutke će u sat morati da ubace šest evra i dobiće potvrdu da su za taj dan platile taksu. Ukoliko poreski inspektori pronađu prostitutku bez potvrde o plaćenoj taksi, kazne su izuzetno visoke.

Da bi olakšale posao "prodavačicama ljubavi", gradske vlasti su prošle godine u toj ulici ogradile drvenom ogradom, zatvorenom sa tri strane, šest parking mesta. Sada mušterije mogu da se parkiraju u te "separee" i da dobiju uslugu, jer je sve zaklonjeno od pogleda prolaznika.

  • Lalla

    30.08.2011 15:56
    gde ovo
    Evo novih ideja za Rodnija i Bubnjevica;
    Pored Parking Sada...
    Kafic Zone zvanoj pesacka...
    I Doline Lopova....
    Ko zna;moze da nas iznenade....
  • LimanacNS

    30.08.2011 09:34
    @ Semtex
    Istina. Tamo su recimo auto-putevi besplatni. Zato lepo može da se oporezuje ovaj "luksuz".
  • Cica

    30.08.2011 08:46
    Spijuni
    Kanda bi se obradovali da dodju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.