Novi bizaran kviz u Holandiji

U Holandiji je nedavno emitovan pilot neobičnog kviza u kom se takmičari, azilanti koji će biti deportovani iz ove zemlje, bore za nagradu od 4.000 evra.
U Holandiji je nedavno emitovan pilot neobičnog kviza u kom se takmičari, azilanti koji će biti deportovani iz ove zemlje, bore za nagradu od 4.000 evra.

Takmičari u kvizu "Weg van Nederland", što u prevodu može da znači "Napuštajući Holandiju" ili "Lud za Holandijom", osvojeni novac će moći da potroše tek po povratku u svoju zemlju, a za one koji nisu imali sreće da osvoje glavnu premiju, organizatori su pripremili buket lala i pancir kao utešnu nagradu. Takmičari u kvizu odgovaraju na pitanja u vezi sa holandskom kulturom, dok pored njih sve vreme stoje devojke obučene u uniforme stjuardese.

"Takmičari nisu glumci, oni su pravi azilanti koji su prinuđeni da napuste zemlju u roku od jednog ili dva meseca", rekao je  izvršni urednik kanala "VPRO"  na kom se emituje kviz. "Moja prva pomisao je bila da je ideja za ovakav kviz užasna, ali sam kasnije shvatio da se emisija ne podsmeva neuspelim azilantima, već naglašava njihove nevolje na šaljiv način", zaključio je urednik.
  • Миле

    06.09.2011 07:26
    .
    Па ово има само у Србији.
  • luka

    05.09.2011 15:48
    Sit gladnom ne veruje.
  • 04.09.2011 11:15
    Koliko su bahati, da li je to moguce? Koliko sprdnje sa ljudskom nesrecom! Strasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.