VIDEO: Kako stvarno izgledate kad ste pijani

Alkohol je gotovo obavezan deo večernjih izlazaka, a mnogim mladim ljudima dobar provod bez "kapljice" je nezamisliv.
Alkohol je gotovo obavezan deo večernjih izlazaka, a mnogim mladim ljudima dobar provod bez "kapljice" je nezamisliv.

Međutim, kako se zapravo ponašaju pijani ljudi i koliko je to daleko od slike koju oni imaju o sebi u tom trenutku, na zanimljiv način je prikazao sajt "Byturen".

Gledaocima je pružena prilika da na snimku vide kako jedan uobičajen izlazak izgleda očima trezne osobe i očima pijanca. Dok snimak traje, mišem možete da prelazite po njemu i na taj način "treznim očima" pogledate naizgled prijatnu situaciju i dobar provod.

Možete pogledati i dva uporedna snimka jednog istog izlaska koja su korišćena na pomenutom sajtu.

  • aka

    28.10.2011 14:19
    Nema komentara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.