Policija traži čoveka koji sisa nožne palčeve

Policija u Konveju u Arkanzasu traga za muškarcem koji je presreo nekoliko žena u očajničkom pokušaju da im sisa nožne palčeve.

Policija u Konveju u Arkanzasu traga za muškarcem koji je presreo nekoliko žena u očajničkom pokušaju da im sisa nožne palčeve.

Neimenovani muškarac je prošle sedmice prišao 83-godišnjoj Rut Haris, koja je sedela ispred svoje kuće, rekao joj da mu se dopadaju njena stopala i potom joj skinuo cipelu i počeo da sisa palac, saopštila je policija.

- Muškarac ju je potom pitao da li može da je poljubi na šta je ona odgovorila da ne može i da je lud - navodi se u izveštaju. Muškarac je potom otišao.

Policija je nekoliko dana kasnije dobila novu pritužbu od žene koja se žalila da joj je tokom kupovine prišao muškarac i rekao da su joj palčevi "tako dugački i sveži" i da želi da ih sisa. Kada je ženi zazvonio mobilni telefon, muškarac se povukao.

Ovo nije prvi put da grad Konvej ima problema sa ovakvom vrstom pritužbi. Tokom 1990 - ih jedan muškarac fascinirao je Konvej i Litl Rok svojom ljubavlju prema sisanju nožnih prstiju.

On se pretvarao da je ortoped kako bi ženama sisao prste. Osuđen je na uslovnu kaznu, novčanu i terapiju ali mu je uslovna kazna povučena kada je uhapšen u drugom gradu za slične optužbe.

Muškarac je potom 1991. optužen da je pretio jednoj prodavačici da će joj odseći stopala i sisati prste dok ona iskrvari. Zbog toga je osuđen na četiri godine zatvora.

  • зики

    16.09.2011 19:49
    Влада
    Код нас трже чланове владе који су између осталог сисали весла.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.