VIDEO: Na plažu u večernjoj toaleti

Drugu godinu zaredom umetnička grupa Improv Everywhere organizovala je odlazak na plažu u večernjim odelima i otmenim haljinama. Izlet je, kao i uvek, u potpunosti uspeo.
Drugu godinu zaredom umetnička grupa Improv Everywhere organizovala je odlazak na plažu u večernjim odelima i otmenim haljinama. Izlet je, kao i uvek, u potpunosti uspeo.

Plažu Rokavej u Njujorku i još pet drugih plaža u svetu posetilo je neobično društvo izletnika. Oko 100 učesnika organizovanog izleta skupilo se u večernjoj toaleti na plažama Sidneja u Australiji, Malmea u Švedskoj i već spomenutog Njujorka u SAD-u.  Za neobičan odlazak na plažu zaslužna je kao i prošle godine izvođačka grupa Improv Everywhere. Ljudi svih doba skupili su se na kilometru plaže i u otmenoj odeći sunčali, plivali i zabavljali se raznim igrama.

Iako Improv Everywhere uglavnom ne ponavlja scenarije, odlazak na plažu u večernjim odelima bio je mnogim učesnicima prošlogodišnjeg događaja jedan od najdražih dana u godini, pa ga je grupa odlučila da to pretvori u tradiciju. Improv Evriver "otmene plivače" prošle godine je okupio na Koni Ajlandu.

Uputstva za ovogodišnji izlet bila su ista kao i prošle godine – "provedi normalan dan na plaži u večernjoj toaleti kao da je to najnormalnija stvar". Kao i uvek, najzabavnije su bile reakcije neupućenih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti