Sreli se posle 65 godina i venčali

Meri Linus (81) i Džon Ejkings (81), koji se nisu videli 65 godina, najzad su se venčali pošto su pronašli jedno drugo na internetu.

Meri Linus (81) i Džon Ejkings (81), koji se nisu videli 65 godina, najzad su se venčali pošto su pronašli jedno drugo na internetu.

 

Njih dvoje su upoznali kao sedmogodišnjaci i bili su nerazdvojni se sve dok Džon nije napunio 15 godina, kada se pridružio Kraljevskim vazduhoplovnim snagama (RAF), gde je radio kao avio-tehničar.

"Bojala sam se ponovnog susreta, zato što imam toliko bora, ali me je ćerka utešila, rekavši da je i on sigurno ostario", kaže Meri. "Toliko sam srećna što smo se našli, jer je isto tako zgodan i lep kao što je bio nekada."

Posle ponovnog susreta, stara ljubav se ponovo rasplamsala i krunisana je venčanjem kome je prisustvovalo 200 zvanica. Svečana ceremonija je obavljena u parohijskoj crkvi u Kitliju, u Zapadnoj Jorkširu.

"Tako sam srećna, vreme se prolepšalo i svi su došli da proslave zajedno sa nama", izjavila je novopečena gospođa Ejkings. "Džonove oči su bile pune suza kada sam u crkvi išla ka njemu, presrećni smo što smo se posle toliko vremena najzad venčali", kaže Meri.

Članovi porodica srećnog para, koji su oduvek verovali da će se njih dvoje jednoga dana ponovo sresti, udružili su se i uplatili im osmodnevno bračno putovanje po Škotskoj. Medeni mesec će ponoviti u aprilu sledeće godine, kada će otiči na krstarenje Mediteranom.

"Osećam se kao da ponovo imam 21. godinu. Kada mi je prvi muž umro, mislila sam da se nikada više neću udati, ali... Zašto da ne?! Džon i ja ćemo živeti 100 godina, imamo još mnogo vremena da zajedno uživamo."

  • Nastyface

    20.09.2011 10:12
    anyone
    As time goes by...
  • sale novosadjanin

    19.09.2011 22:56
    e neka
    vam je sa srecom od srca !
  • mimi

    19.09.2011 20:17
    Happy end

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.