Papagaji koji laju čuvaji skladište

Ova dva papagaja su se, verovali ili ne, zahvaljujući jednoj posebnoj veštini koju su stekli, zaposlili kao radnici obezbeđenja u kompaniji "MP Guarding".

Ova dva papagaja su se, verovali ili ne, zahvaljujući jednoj posebnoj veštini koju su stekli, zaposlili kao radnici obezbeđenja u kompaniji "MP Guarding".

 

Dva papagaja, Elvis i Cila, već godinu dana su "zaposleni" u kompaniji koja se bavi obezbeđivanjem objekata, a posao su dobili tako što su naučili da oponašaju lavež pasa, i sad na taj način teraju lopove, piše magazin "Metro".

"Lavež pasa su naučili da oponašaju kada smo bili u Španiji. Naš komšija je imao psa koji je lajao bez prestanka, izluđivao nas je, ali eto, vidite kako je to na kraju ispalo korisno. Njegov vlasnik je često izlazio i vikao na njega. Kada smo se vratili u Veliku Britaniju, moja porodica i ja smo posmislili da je ovo idealan način da uštedimo novac i ne kupujemo psa", rekao je vlasnik papagaja Trevor Bate.

Elvis i Cila nisu uvek "opasne ptice", tačno znaju kada "su na poslu", a kada je njihovo slobodno vreme koje provode sa porodicom. Nežni su, umeju da poljube i pošalju poljubac.

Ptice "čuvaju stražu" na ulazu u zgradu sigurnosne kompanije "MP Guarding" u Telfordu. Porodica se nada da će papagaji uskoro imati i mlade, ali Elvis još uvek nije zainteresovan za "ženidbu", voli momački život, i život na "ivici opasnosti".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva