Nevidljivi čovek silovao ženu?!

Jedan mladi bračni par iz Bintulua, Malezija, prijavio je policiji neobičan slučaj silovanja, koje je, kako kažu, počinio nevidljivi čovek, prenele su lokalne dnevne novine "Sin Chew Daily".
Jedan mladi bračni par iz Bintulua, Malezija, prijavio je policiji neobičan slučaj silovanja, koje je, kako kažu, počinio nevidljivi čovek, prenele su lokalne dnevne novine "Sin Chew Daily".

Muškarac je ispričao da je njegova supruga u sred noći skinula svu odeću sa sebe i počela da se dodiruje po intimnim delovima, dok je glasno stenjala. A kako je rekao, ona je sve vreme spavala. Suprug je zbog neobjašnjivog događaja potražio pomoć lokalnog vidovnjaka, koji mu je rekao da je neko uz pomoć crne magije ukrao dušu njegove žene i silovao je.

Zabrinuti par se zbog tog saznanja obratio policiji, ali oni nisu u mogućnosti da pokrenu istragu protiv nevidljivog čoveka.
  • dr.Freeman

    30.09.2011 08:00
    Dame,pazite se!
    Ok,priznajem ,ja sam bio taj,ovo je samo pocetak,dame cuvajte se.:)
  • 29.09.2011 16:35
    "Slatki snovi"
    Mislim da je dama samo lepo sanjala.:-)))
    To što joj se "dogodolo" je najnormalnija pojava i kod žena i kod muškaraca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.