Radio kao zatvorski čuvar da se sakrije od policije

Jedan Kinez optužen za nasilje u porodici, za kojim pravosuđe traga već 10 godina, pronađen je u zatvoru gde radi kao čuvar, pišu danas "Pekinške novosti".
Jedan Kinez optužen za nasilje u porodici, za kojim pravosuđe traga već 10 godina, pronađen je u zatvoru gde radi kao čuvar, pišu danas "Pekinške novosti".

Vang Džiđia pobegao je nakon što je proglašen krivim da je tokom jedne svađe udarao suprugu ciglom. Posle pune decenije, otkriven je ove sedmice u jednom zatvoru u provinciji Anhui, oko 260 kilometara od svoje kuće u centralnoj Kini, gde se zaposlio kao čuvar, predstavljajući se kao svoj brat. Policija je uspela da dođe do njega tako što je otkrila da dve osobe koriste isti identitet.

Vangova bivša supruga, koja se u međuvremenu preudala, i dalje pati od migrena, amnezije i gluvoće kao posledice povreda zadobijenih pre jednu deceniju, piše pekinški list.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti