Šalje mrtve roditelje na put oko sveta

Kanađanka Deb Grin (45) javno je potražila dobrovoljce koji bi pepeo njenih pokojnih roditelja poneli na put oko sveta, čime bi ispunila njihovu neostvarenu da vide svet.
Kanađanka Deb Grin (45) javno je potražila dobrovoljce koji bi pepeo njenih pokojnih roditelja poneli na put oko sveta, čime bi ispunila njihovu neostvarenu da vide svet.

"Moji roditelji su sada mrtvi, a jedina stvar koju su uvek hteli da urade je da putuju. Ako putujete negde i voljni ste da uzmete malo pepela moje majke i oca, pospete ga i fotografišete to, molim vas da me kontaktirate", napisala je Deb u svom oglasu na sajtu "craigslist".

Njen otac Vilijam koji je radio u fabrici umro je 1994.godine, dok je majka Alis, čistačica, umrla u julu ove godine. Par je oduvek sanjao da poseti Englesku odakle su im preci, kao i Australiju, pa se Deb nada da će joj se javiti ljudi koji putuju u neku od ove dve zemlje.

Do sada je uspela da ostvari da deo  pepela njenih roditelja bude posut oko Ajfelove kule i u fontanu u Las Vegasu, a putnici koji su posuli pomrtne ostatke poslali su joj fotografije kao što je dogovoreno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.