Stanovnik grada-pobratima u Rusiji se brije lopatom

Aleks Karpenko (35) iz Nižnjeg Novograda kaže da je shvatio da previše novca troši na kozmetiku i žilete, i odlučio da se oproba u "alternativnim" metodama.

Aleks Karpenko (35) iz Nižnjeg Novograda kaže da je shvatio da previše novca troši na kozmetiku i žilete, i odlučio da se oproba u "alternativnim" metodama.

"Brijači su skup i nepotreban luksuz! Moj deda, veteran Drugog svetskog rata, pričao mi je kako su se u rovovima brijali bilo kojom alatkom do koje bi mogli da dođu", ponosno priča Karpenko.

Od dede je naučio da se brije najpre nožem, zatim sekirom, a sada je prešao na naoštrenu lopatu i kaže da ga odlično služi.

"Uvežbao sam tehniku i zaista ne osećam nikakvu razliku u rezultatima, žilet nije u prednosti. Mada moram priznati da je moja žena vrisnula prvi put kada me je videla sa sekirom ispred ogledala", rekao je on.

  • to je naša budućnost

    04.10.2011 13:43
    zajednička
    Kada i zvanično postanemo ruska gubernija ima brijanje ašovom da bude redovan predmet u školama. Jedva čekam da stupimo u sojuz sa njima.
  • Limar

    04.10.2011 09:55
    "Ovo na slici nije lopata nego ašov"
    -Hahahaha!

    "Jel i intimne delove brije lopatom?"
    -Koje intimne delove.
  • :)

    04.10.2011 01:25
    Jel i intimne delove brije lopatom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti