VIDEO: Testisi veverice iznenadili gledaoce

Gledaoce emisije "Great British Bake Off", koja se prikazuje na kanalu BBC, nedavno je šokirao snimak na kome se vidi mužjak veverice. Naime, pojedini gledaoci smatraju da je prizor veveričijih genitalija koje su se pojavile u kadru, previše eksplicitan za televiziju.
Gledaoce emisije "Great British Bake Off", koja se prikazuje na kanalu BBC, nedavno je šokirao snimak na kome se vidi mužjak veverice. Naime, pojedini gledaoci smatraju da je prizor veveričijih genitalija koje su se pojavile u kadru, previše eksplicitan za televiziju.

Šou "Great British Bake Off" prikazuje nadmetanje takmičara u spremanju torti i kolača, pa ne čudi što su u toj emisiji obično poslastice u prvom planu. Međutim, ovoga puta, kamera je zabeležila nešto drugo, što je potpuno odvuklo pažnju gledalaca sa kulinarskih specijaliteta.

Reč je o muškoj veverici, koja se u vreme snimanja emisije slučajno zadesila na livadi. Kamerman je zabeležio njeno kretanje, smatrajući ga, verovatno, simpatičnim detaljem, ali gledaoci su taj potez osudili, zbog činjenice da se na snimku jasno vide genitalije životinje.

Pomenuti snimak je odmah osvanuo i na sajtu Jutjub, a na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari na tu temu.

"Ove večeri emisija "Great British Bake Off" sadržala je veveričiju golotinju, koju neki mogu smatrati potresnom", glasi jedan od njih.

Kako je emisija snimana nekoliko dana pre emitovanja, veliki broj gledalaca smatra da je ovaj upečatljivi detalj jednostavno mogao da se izostavi prilikom montaže. "Dejli Mejl" je preneo vest uz naslov "Warning, may contain nuts!"

 

  • LestatDSF

    07.10.2011 13:14
    ODMAH
    izvršiti odstrel odgovorne veverice za ovu blasfemiju...šabani
  • 07.10.2011 07:06
    Da ima gaće sigurno bi nosio ''veverac''. :D
  • Pcelica

    06.10.2011 18:00
    18+
    Baš sam se potresla zbog veveričije golotinje. Namerno se on tu pojavio, a ne slučajno :) I divljaci što šetaju pse ulicom bez gaćica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.