Zabranjen "turbofolk" u gradskim autobusima

Gradski prevoznici u Skoplju odlučili su da zabrane "turbofolk" u autobusima nakon stalnih žalbi putnika da ih vozači izjutra "bombarduju" ovom muzikom.
Gradski prevoznici u Skoplju odlučili su da zabrane "turbofolk" u autobusima nakon stalnih žalbi putnika da ih vozači izjutra "bombarduju" ovom muzikom.

Direktor Javnog saobraćajnog preduzeća u Skoplju Mišo Nikolov izjavio je da je gradski prevoznik odlučio da uradi nešto drugačije, uprkos tome što se ne može udovoljiti svim ukusima.

"Putnicima će se izjutra nuditi umirujuća, klasična muzika, u podne dinamičnija, posle podne aktuelni hitovi svetske i makedonske muzike, a u večernjim časovima, kada autobuse uglavnom koriste mladi - elektronska i dens muzika", precizirao je Nikolov.

Nova "muzička šema" u javnom gradskom prevozu stupila je na snagu danas u dvospratnim autobusima koji odnedavno saobraćaju ulicama Skoplja, a za odabir muzike biće zaduženi tamošnji didžejevi.

Iz JSP dodaju i da novi autobusi u budućnosti neće izgledati kao pokretne reklame, a da će u prvom planu biti njihov retro dizajn i crvena boja, a zatim reklame.

  • 09.10.2011 16:51
    Pa ta "muzika" i onako nema nikakvu vrednost.
  • sale novosadjanin

    08.10.2011 06:33
    a kada kazem
    da treba zabraniti radio krajinu,tv dugu,pink i sl,onda sam fasista !
  • rodjen novosadjan sad begecan

    07.10.2011 15:45
    Kod nas to nece proci vozacima je to identitet tako da se ne vredi ni nadati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.