Pljačkao na pauzi suđenja za pljačku

Amerikanac Mark Burgen, kome se sudi za krađu, zaprepastio je policiju države Tenesi, kada je u pauzi za ručak tokom saslušanja počinio još jednu krađu.

Amerikanac Mark Burgen, kome se sudi za krađu, zaprepastio je policiju države Tenesi, kada je u pauzi za ručak tokom saslušanja počinio još jednu krađu.

On je iskoristio pauzu na suđenju kako bi opljačkao nakit vredan 30.000 dolara iz jedne obližnje draguljarnice. Kada je sakrio ukradene predmete, vratio se u sudnicu da sačeka presudu za krađu koju je počinio 2009. godine.

Policija je uhapsila Burgena svega nekoliko minuta pošto ga je sud proglasio krivim za prethodnu krađu.

  • Ljubo B. again

    11.10.2011 00:15
    @ Mrmoti:
    Hvala obojici što ste mi objasnili poentu vaše upotrebe urnebesnog fazona iz reklame za Milku u nešto izmenjenom kontekstu. Znate li neki fazon iz reklame za Aće, Anti-kilogram ili Erste banku? Doskočica "i onda je mrmot zavio čokoladu" je na nivou "vozi Miško", "i tata bi sine", "to lave" ili već nečega iz tog neprejebivog arsenala. Evo, sad kad ste mi pojasnili pao sam sa stolice, suze mi naviru od smeha a mislim i da ću sutra ujutru imati upalu stomačnih mišića.
    Uzgred, ne vidim šta je tako neverovatno u saznanju da negde u svetu postoje i takvi kreteni koji kradu u pauzama sopstvenog suđenja, kao da ovde nema takvih!? (Pitanje je retoričko, ne očekujem odgovor, hvala!)
  • Srdjan

    10.10.2011 19:39
    Ljubomire, poenta je u tome da je ovo ordinarna glupopst kao i u onoj reklmi za čokoladu. Ali , ti to ne bi prepoznao ni da ti neko objasni
  • Mrmot again

    10.10.2011 19:38
    To što Vi gospodine verujete u svaku glupost napisanu na internetu pokazuje samo Vaš koeficijent inetligencije, a nikako naš mrmotski...opusti se, uživaj u životu, zeeeezanje čoveče. Nemaš duha ni za pola mrmota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti