VIDEO: Opijanje uz pomoć tampona

Nemački mediji preneli su vest koja pokazuje da tinejdžerskoj inovativnosti kraja nema. Naime, klinci su otkrili novi način da se napiju, a da se to ne oseti u zadahu.
Nemački mediji preneli su vest koja pokazuje da tinejdžerskoj inovativnosti kraja nema. Naime, klinci su otkrili novi način da se napiju, a da se to ne oseti u zadahu.

Oni su tampone natopljene votkom koristili analno i u tome videli način da se brzo i efikasno napiju.

Međutim, ne mogu biti dalje od istine, kažu policajci i upozoravaju da se devojke i mladići, na ovaj način samo izlažu velikom riziku od infekcija.

Za neobičan metod napijanja saznalo se kada se početkom meseca jedna 14-godišnjakinja onesvestila na uličnom festivalu u Konstancu nakon opijanja "votka-tamponom". Istraživači su otkrili da je ovaj trend zahvatio veliki broj mladih ljudi na jugu Nemačke i da je takođe popularan u Sjedinjenim Državama i Skandinaviji. Na Fejsbuku čak ima par grupa koje su posvećene ovom vidu napijanja i nude detaljna video upustva.

 

  • 14.10.2011 15:52
    Fora stara koliko i sam tampon.
    Tako da "Za neobičan metod napijanja saznalo se kada se početkom meseca jedna 14-godišnjakinja onesvestila na uličnom festivalu u Konstancu nakon opijanja "votka-tamponom" nije tacno.
    Zna se za ovaj metod, vec duze vreme.
    Ali dobro da sad i nasi mladi mogu da nauce i probaju ovaj hit. Mozda da stavite i ruske i indijske surfere, na vozovima?
    Dolazi zima, bice dosadno.
  • Fanatic

    14.10.2011 10:22
    Sounds kind a gay :D.
  • Sima25

    14.10.2011 04:41
    Tampon natopljen alkoholom iziritira svaku sluzokožu pa i od anusa. Posle vađenja tampona ostaje erodovana sluzokoža podložna infekcijama čemu pogoduje i činjanica da kroz anus ne prolaze baš mnogo,od bakterija, "čiste" stvari. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti