VIDEO: Milioner koji prosi

Američki komičar Irvin Kori koji će za tri godine napuniti sto godina poslednjih 17 godina hoda ulicama Njujorka i moli ljude da mu udele sitniš. Za uzvrat daje besplatne novine.
Američki komičar Irvin Kori koji će za tri godine napuniti sto godina poslednjih 17 godina hoda ulicama Njujorka i moli ljude da mu udele sitniš. Za uzvrat daje besplatne novine.

Starac, poznat i kao glumac i politički aktivista uopšte nije siromašan, a živi u luksuznom stanu vrednom 3,5 miliona dolara.

Glumi beskućnika jer nema šta da radi otkad mu je umrla supruga Fren, a sav novac koji skupi daje humanitarnom udruženju koje kupuje medicinske potrepštine za decu na Kubi. Dnevno skupi i do 250 dolara.

 

  • 17.10.2011 07:08
    E u pravu si to ne daje on vec narod a on njegovo stekce.
  • student

    16.10.2011 14:19
    kad je toliko human kako neda koje milionče u humanitarne svrhe kad je toliko human...:P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.