Kandidat na izborima delio kokoške

Jedan od kandidata za predsednika opštine na lokalnim izborima u bugarskom gradu Vetrenu poklanjao je potencijalnim biračima kokoške, ali je njegovu akciju osujetila policija.

Jedan od kandidata za predsednika opštine na lokalnim izborima u bugarskom gradu Vetrenu poklanjao je potencijalnim biračima kokoške, ali je njegovu akciju osujetila policija.

Kokoške su u okviru kampanje za lokalne izbore u Vetrenu delila dvojica muškaraca, koji su pod okriljem noći zaustavili kamion i počeli iz prikolice da dele poklone koje je Vetrenčanima poslao kandidat za predsednika opštine Septemvri Dimitar Džamov, piše sofijski dnevnik "24 časa". Policija je, međutim, nakon dojave, stigla brzo i uhapsila vozača i njegovog pomoćnika, a živinu vratila na farmu u selu Malo Konare.

Lokalni izbori u Bugarskoj zakazani su za nedelju 23. oktobar, a Džamova je za predsednika opštine predložio Objedinjeni blok rada - bugarski laburisti. U Bugarskoj su do sada kandidati delili hranu, odeću, obuću i novac, ali su prvi put deljene kokoške.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.