Đoković uticajniji od Obame

Najbolji teniser planete Novak Đoković četvrti je najuticajniji sportista na svetu prema mišljenju čitalaca internet magazina "AskMen".

Najbolji teniser planete Novak Đoković četvrti je najuticajniji sportista na svetu prema mišljenju čitalaca internet magazina "AskMen".

Na listi za 2011. godinu Đoković je 19. najuticajniji čovek na svetu, a od sportista su bolje rangirani fudbaler "Barselone" Leo Mesi, koji zauzima desetu poziciju, osvajač "Tur d Fransa" Kadel Evans na jedanaestom, i trener "Barselone" Pepe Gvardiola na 18. mestu.

Prema anketi, Đoković je uticajniji od američkog predsednika Baraka Obame, osnivača "Fejsbuka" Marka Zakerberga i poznatog golfera Rorija Mekilroja.

Na prvom mestu nalazi se nedavno preminuli osnivač "Epla" Stiv Džobs, iza njega su šest pripadnika američkih "foka" koji su poginuli u Avganistanu, a slede Leri Pejdž, Voren Bafet, Kanje Vest, Mohamed Bouazizi, princ Vilijam.

  • Ja

    21.10.2011 06:08
    Svaka cast
    Djokovicu svaka cast za rezultate u tenisu ali tu se sve zavrsava.Sve ostalo je delo NAJUTICAJNIJIH ljudi.
  • Bata

    20.10.2011 07:36
    @Lala
    Probaj s brzim izmenama, meni pomaze.
  • janko

    20.10.2011 05:10
    ....
    djokovica za predsednika sad... ili ima neki drugi kandidat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.