Dobila otkaz zbog pobede u kvizu

Nakon što je popularnom kvizu "Želite li da postanete milioner?" osvojila nagradu od 32.000 eura, Fridhild Miler je dobila otkaz u kompaniji u kojoj je radila kao sekretarica, jer je njen direktor smatrao da joj posao više ne treba.

Nakon što je popularnom kvizu "Želite li da postanete milioner?" osvojila nagradu od 32.000 eura, Fridhild Miler je dobila otkaz u kompaniji u kojoj je radila kao sekretarica, jer je njen direktor smatrao da joj posao više ne treba.

"Trebalo je da dođem na posao u 11, ali sam bila toliko srećna i uzbuđena da sam svom šefu poslala SMS poruku još u 7:54. Napisala sam mu: "Šefe, kakva je situacija danas?", priča Milerova i dodaje da ju je odgovor koji je ubrzo dobila potpuno šokirao.

"Ionako imaš dovoljno novca, a ja ga nemam za bacanje", odgovorio je Salvador S, 38-godišnji vlasnik kompanije u kojoj je bila zaposlena i dodao da će umesto nje, na posao doći njena koleginica.

"Radila sam u Daimleru, a onda sam neko vreme provela kući sa ćerkicom. Ovo je moj prvi ozbiljan posao nakon Daimlera. Kod Salvadora sam radila od avgusta, dva puta nedeljno i za to dobijala platu od 400 eura", dodaje Milerova.

Salvador je medijima rekao kako nije bezosećajan, ali je Milerovoj dao otkaz jer mu posao u poslednje vreme ne ide najbolje, a sa njenim otpuštanjem je smanjio trošak i više ne mora da plaća radnicu koja ne radi puno radno vreme.

  • zapanjen

    29.10.2011 23:58
    ?
    O brate dragi... Pa kako mozes napisati - "SACE i ovi nasi poceti..."
  • The Lalosh

    28.10.2011 12:35
    @Anonimus
    Kaže Anonimus
    Saće i ovi naši početi to isto da rade.


    Hoće... al kad zaradiš 32.000 EUR u Milioneru :)))
    Kakvi lezilebovići i čega se oni boje cccc...
  • Boki NS

    28.10.2011 07:53
    Samo sto ovde radis 8 puta nedeljno za 200 evra...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti